Info o Motorhead

27. listopadu 2006 v 19:52 |  Motorhead

Motörhead

Motörhead je britská heavymetalová skupina, kterou roku 1975 založil baskytarista Lemmy Kilmister. Její název je odvozen ze slangového výrazu pro uživatele amfetaminu.
//<![CDATA[ if (window.showTocToggle) { var tocShowText = "zobrazit"; var tocHideText = "skr"; showTocToggle(); } //]]>

Členové Motörhead

Aktuální sestava

  • Zpěv / Basová kytara: Ian "Lemmy" Kilmister
  • Kytara: Phillip "Wizzo" Campbell
  • Bicí: Mikkey Dee Původní sestava
  • Zpěv / Basová kytara: Ian "Lemmy" Kilmister
  • Kytara: Larry Wallis
  • Bicí: Lucas Fox

Další členové Motörhead

  • Bicí: Phil "Philthy Animal" Taylor (1977-1984 a 1987-1991)
  • Bicí: Pete Gill (1984-1987)
  • Kytara: "Fast" Eddie Clarke (1977-1982)
  • Kytara: Brian Robertson (1982-1983)
  • Kytara: Mick "Wurzel" Burston (1983-1995)

Diskografie

Alba

  • 1977 - Motörhead (album)
  • 1979 - Overkill
  • 1979 - Bomber
  • 1979 - On Parole
  • 1980 - Ace of Spades
  • 1981 - No Sleep 'til Hammersmith
  • 1982 - Iron Fist
  • 1983 - Another Perfect
  • 1984 - No Remorse
  • 1986 - Orgasmatron
  • 1987 - Rock 'n' Roll
  • 1988 - No Sleep at All
  • 1991 - 1916
  • 1992 - March ör Die
  • 1993 - Bastards
  • 1995 - Sacrifice
  • 1996 - Overnight Sensation
  • 1998 - Snake Bite Love
  • 1999 - Everything Louder Than Everyone
  • 2000 - We Are Motörhead
  • 2000 - The Best Of
  • 2002 - Hammered
  • 2003 - Live at Brixton Academy
  • 2004 - Inferno
  • 2005 - BBC Live & In-Session
  • 2006 - Kiss of Death
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Anketa

Co jsi zač?

Úchyl 31.1% (14)
Magor 13.3% (6)
Totální pako 31.1% (14)
Zoofil 15.6% (7)
Nekrofil 4.4% (2)
Homosexuál 4.4% (2)

Komentáře

1 trollman trollman | 30. ledna 2008 v 18:19 | Reagovat

kurva tahle stránka je tak zpíčená, že to nejde ani popsat, už jen že tu máte Tokio Hotel, a na závěr ještě co jsi zač? To ja píčovina!

2 Pako Pako | 11. ledna 2011 v 22:44 | Reagovat

Motorhead:
Philthy "Animal" Taylor - od 11/1975
"Fast" Eddie Clarke - od 02/1976

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama